KVV is sinds 01/04/2017 gefuseerd met Voetbal Vlaanderen. Onderstaande info is verouderd

KVV staat voor Koninklijke Vlaamse Voetbalbond en is opgericht in 1907 als toenmalig Aartsbisschoppelijk Sportverbond.
Bij velen nog bekend als de Koninklijke Katholieke Sportverbond (KKVS), veranderde de federatie zijn naam in 1998 in Koninklijke Vlaamse Voetbalbond.

“KVV wil in Vlaanderen de recreatieve en niet-professionele competitieve voetbalsport op een kwalitatieve manier aanbieden en zo speelgelegenheid creëren voor iedereen die spe(e)lplezier en fairplay hoog in het vaandel draagt”

Dit is de huidige missie van de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond. Een missie die onze federatie bestaansreden geeft en moet geven voor de toekomst.
Het is een doelstelling waar we zoveel mogelijk naar toe moeten werken.

"Iedereen die graag voetbalt, moet bij KVV kunnen voetballen, zowel op competitief als recreatief vlak, ongeacht de sporttechnische kwaliteiten, ras, kleur of geslacht. Elke wedstrijd, tornooi of ontmoeting willen we in de aangenaamste omstandigheden laten plaatsvinden, waarbij plezier en fair play hoogtij vieren. 
Competitie vind je overal, recreatief voetbal waar spel, speelplezier, fair play en leren centraal staan daarentegen bijna niet."

Bij KVV staan fair play, onbezoldigdheid en laagdrempeligheid centraal. Nergens zo goedkoop kan je recreatief voetballen als bij KVV!

KVV is momenteel werkzaam in vier regio’s (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant), en is met zijn 27.000 leden verspreid over meer dan 600 voetbalclubs de grootste recreatieve voetbalfederatie van Vlaanderen.

Bekijk hier het aanbod