www.kvv.be is binnenkort niet meer operationeel. Algemene informatie over de federatie zal u terugvinden op www.voetbalvlaanderen.be

Aan ex-KVV-clubs Antwerpen: gelieve in communicatie het oude adres te negeren. Alle administratie, zittingen bemiddeling, CEA,... gaan door in Brieleke 18, 2160 Wommelgem.

Ondervindt jouw club soms moeilijkheden bij het vinden en behouden van vrijwilligers? Leeft in jouw club ook het besef dat vrijwilligers absoluut nodig zijn om de toekomst van de club te garanderen? Wil jouw club werk maken van een doordacht vrijwilligersbeleid?

Dan is er fantastisch nieuws voor jullie! Je kan namelijk inschrijven voor het traject.

Normaliter is de prijs van deelname 250 € per club, maar Voetbal Vlaanderen wenst haar clubs hiervan vrij te stellen. Indien uw club in de loop van het traject haar deelname zou stopzetten, zal de deelnameprijs van 250 € alsnog opgevraagd worden.

Je kan je kandidaat stellen tot 30 september 2017 door te mailen naar Ben Doumen met vermelding van: naam club, gegevens contactpersoon (naam, email en gsm), motivatie en voorkeur trajectlocatie.

Alle verdere info via de website.