www.kvv.be is niet meer operationeel. Algemene informatie over de federatie zal u terugvinden op www.voetbalvlaanderen.be

Alle basisopleidingen, van Initiator-Getuigschrift C tot het Trainer A - UEFA A, worden in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool van Sport Vlaanderen (VTS) georganiseerd. Voetbal Vlaanderen is eveneens verantwoordelijk voor de invulling en de organisatie van specifieke opleidingen (keepertrainer, talentscout, technisch verantwoordelijke jeugdopleiding, physical coach, mental coaching,...).

Inschrijven voor een opleiding of bijscholing, duplicaten van attesten en diploma's raadplegen, je lessenrooster nakijken, documenten opladen, enz. Het gaat allemaal makkelijker met de gloednieuwe VTS-app.

Installeer deze app op je smartphone en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden die de Vlaamse Trainersschool te bieden heeft. Gebruik ook je persoonlijke QR-code om bijvoorbeeld je aanwezigheid op bijscholingen te laten scannen!

De nieuwe VTS-app werd losgekoppeld van de bestaande SportDB-app. Deze laatste wordt nu de Sport Vlaanderen-app (SV-app) waar je alle info vindt over de meer dan 25.000 sportclubs en 20.000 sportinfrastructuren die Vlaanderen rijk is. Heb je de SportDB-app al staan, dan volstaat een simpele update. Heb je hem nog niet geïnstalleerd, dan kan dit perfect via onderstaande link.

VTS-app

Sport Vlaanderen-app