www.kvv.be is niet meer operationeel. Algemene informatie over de federatie zal u terugvinden op www.voetbalvlaanderen.be

Misschien heeft u al gehoord van ons subsidieproject “Jeugdvoetbal 2020”. Dankzij de financiële ondersteuning van de Vlaamse overheid én extra inbreng van de federatie, is Voetbal Vlaanderen in staat om clubs met een jeugdopleiding een fiks duwtje in de rug te geven.

Een geldig auditverslag van double pass is de toegangspoort voor subsidies. Opgelet: het resultaat van de audit beïnvloedt op geen enkele manier het subsidiebedrag. U kan dus met open vizier naar de audit toeleven en dit vooral als een kans tot verbetering zien.

En uw club ontvangt er nog subsidies voor ook! Interesse in een audit en bijhorende subsidies? Schrijf uw club dan uiterlijk 15 april 2018 in via https://doublepass.com/InschrijvingenVlaanderen/ClubInfo.

Het goede nieuws is dat uw club dan verzekerd is van een auditsubsidie én drie opeenvolgende jaren kernsubsidies. Hiervoor hoeft u verder niets te doen: de subsidie wordt automatisch verrekend via de rekening courant in november 2018.

U kan bovendien een extra effectsubsidie aanvragen. Na inschrijving bij double pass, verwachten we uw dossier(s) in dat geval uiterlijk 1 februari 2018.

Alle informatie (subsidiereglement, uitgebreid infodocument, infographic, FAQ, …) vindt u heel snel via www.jeugdvoetbal2020.be.

Toch nog vragen? Stel ze gerust via jeugdvoetbal2020@voetbalvlaanderen.be.