sponsoring

Hoofdsponsors

KVV heeft momenteel vijf federale sponsors: Decathlon/Kipsta (Hoofdsponsor), Expoline (Technische sponsor), Twizzit (Technische sponsor), Arena (Technische Sponsor) en Drukkerij Janssens (Technische Sponsor).

  • Decathlon/Kipsta: Hoofdsponsor

Decathlon/Kipsta is onze hoofdsponsor. Kipsta, het voetbalmerk van Decathlon (de grootste sportretailers in de wereld), sponsort al onze clubs en federatie in kwaliteitsvol teamwear, materiaal, … en dit aan de beste tarieven! Zowel voor de leden, clubs en KVV levert deze partnership heel wat voordelen op zoals onder meer 20% cashback (enkel teamwear), een extra korting van 10% (enkel teamwear boven 300 euro) en een KVV-Decathlonclubkaart en klantenkaarten!  
Alle info vindt u hierContacteer Ianthe via ianthe.vanwinckel@decathlon.com bij interesse.

  • Expoline: Technische Sponsor

Expoline is een technische sponsor. Expoline is een internationale (Belgisch) topspeler die gespecialiseerd is in voetbalclubondersteuning wat betreft belijning, voetbaldoelen, dug-outs, veldbeheer… KVV-clubs genieten van kortingen bij Expoline. Geniet zo als KVV-club nu van 15% korting op bepaalde voetbaldoelen. Met al uw vragen kan u bij Hannes terecht.

  • Twizzit: Technische Sponsor

Twizzit is een technische sponsor. Twizzit is een online softwarepakket dat KVV-clubs ondersteunt in hun dagdagelijkse werking zoals op sportief, financieel, adminisatratie en communicatief vlak. Twizzit heeft een specifiek KVV-aanbod. Vind alle info hier. Met al uw vragen kan u ook bij Hannes terecht.

  • Drukkerij Janssens: Technische Sponsor

Al onze promotionele drukwerken worden verzorgd door onze printingpartner Drukkerij Janssens. Ook de administratieve drukwerken die KVV nodig heeft voor de organisatie van de competitie worden door Drukkerij Janssens geleverd. KVV-clubs genieten van kortingen bij Drukkerij Janssens.

  • Arena: Technische Sponsor

Arena is een technische sponsor. Onze partner in verzekeringen staat in voor de verzekering van al onze actieve leden en dit aan zeer voordelige tarieven. Arena ondersteunt KVV op verzekeringsvlak bij het verloop van de competitie en organisatie van evenementen. 

Word sponsor

Heb jij interesse om KVV te sponsoren en jouw bedrijf/organisatie in de kijker te zetten? 
KVV biedt immers verschillende erg interessante sponsorformules aan, gaande van communicatie via website, nieuwsbrieven, evenementen, overlegmomenten met clubs, ... 
Met meer dan 27.000 leden en 700 clubs kan KVV heel wat interessante voordelen bieden voor jouw bedrijf.

We maken een onderscheid tussen hoofdsponsor, corporate sponsor en technische sponsor
Contacteer Hannes De Meyer voor meer info via hannes@kvv.be of 03-286.07.73.