www.kvv.be is binnenkort niet meer operationeel. Algemene informatie over de federatie zal u terugvinden op www.voetbalvlaanderen.be

Aan ex-KVV-clubs Antwerpen: gelieve in communicatie het oude adres te negeren. Alle administratie, zittingen bemiddeling, CEA,... gaan door in Brieleke 18, 2160 Wommelgem.

Scheidsrechters zijn onlosmakelijk verbonden aan wedstrijden. Competitiesport kan niet serieus worden beoefend zonder de 'scheids'. Desondanks zien we dat het aantal scheidsrechters terugloopt en de vergrijzing toeneemt. Onze federatie wil dan ook meer dan ooit inzetten op de ondersteuning en vorming van scheidsrechters en het stimuleren van clubs om scheidsrechters te werven.

Om onze scheidsrechters beter van dienst te zijn bundelen we de belangrijkste zaken op deze pagina.

Aansluiten

Als scheidsrechter kan u bij Voetbal Vlaanderen - recreatief voetbal aansluiten via een club of in los verband. Dit kan na het volgen van een opleiding of indien u voldoet aan enkele voorwaarden. 
Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Opleidingen/bijscholingen

Alle informatie omtrent opleidingen/bijscholingen vindt u op deze pagina

Ledenbeheer

Scheidsrechters kunnen verschillende documenten waaronder hun aanduiding, bericht van belet en verslagen, raadplegen via het ledenbeheer. Daarvoor hebben ze een login nodig. Geef je e-mail adres door aan het scheidsrechterscomité en je ontvangt logingegevens voor het ledenbeheer via mail. 

Aanduidingen:

Iedere scheidsrechter krijgt zijn aanduiding via post of via mail. Van zodra het e-mailadres van de scheidsrechter bekend is bij het scheidsrechterscomité, krijgt de scheidsrechter zijn aanduidingen via mail én kunnen aanduidingen ook geraadpleegd worden na inloggen op het ledenbeheer.

Bericht van belet:

Kan u zich een weekend of bepaalde speeldag niet vrijmaken? Maak dit zeker bekend aan het scheidsrechterscomité. Zijn zorgen er dan voor dat je geen aanduiding heb op die dagen. Het bericht van belet is te downloaden via het ledenbeheer na login of digitaal via onderstaand formulier (klik op de link).

Scheidsrechtersverslagen:

Ook de scheidsrechtersverslagen vind je terug via het ledenbeheer of digitaal via onderstaand formulier (klik op de link). Is er tijdens de wedstrijd iets voorgevallen dat je moet melden? Vul dan zeker een verslag in.

Scheidsrechter ontspanningskring Antwerpen:

Ga naar de website van onze scheidsrechters ontspanningskring Antwerpen voor meer informatie rond activiteiten en aansluiting.

Nuttige documenten