www.kvv.be is niet meer operationeel. Algemene informatie over de federatie zal u terugvinden op www.voetbalvlaanderen.be

terug naar Clubondersteuning

Het leiden en organiseren van een club is geen simpele zaak. Zeker gezien de club bestaat uit hoofdzakelijk vrijwilligers die naast hun hobby de club uiteraard hun werk en andere bezigheden hebben. Daarom wil de federatie zijn clubs, naast subsidies en opleidingen, ook ondersteunen met draaiboeken en leidraden die kunnen worden gebruikt bij het kwaliteitsvol leiden van een club. Onze federatie heeft een aantal zaken zelf uitgewerkt en is momenteel druk bezig met nog tal van andere ondersteuningsinstrumenten voor zijn club .
Daarnaast werkt de federatie ook samen met het Dynamo-project, de expert op managementondersteuning van sportclubs, waar gratis informatie/brochure/tips via hun website kan worden opgevraagd.
Ten slotte zijn er ook heel wat zeer relevante tips en tricks te vinden op de website van de Vlaamse Sportfederatie (VSF) omtrent een laagdrempelige sportclub die van pas kunnen komen voor elke club.
Hieronder vind je enkele handige tips die je kan gebruiken voor de uitbouw van een transparante en efficiënte clubwerking. 

 

Voor vragen omtrent je clubwerking: contacteer Bart